Mange hytte-oppdrag under koronaen

Det har vært et spesielt år siden koronaen traff oss, og det har også hatt en effekt på type oppdrag for Elverum Rørservice AS. Med stengte grenser og strenge reiserestriksjoner har mange valgt å bygge hytte, eller oppgradere den hytta de har.

– Ja, det har vært en merkbar økning i hytte-oppdrag, bekrefter administrativ leder Terje Myrvold hos oss.

Når det bygges nye hytter er det selvfølgelig også behov for rørleggertjenester. Bildet er fra et oppdrag i Hurdal

Nordmenn har innsett at det ikke er en selvfølge at man kan dra på utenlandsferier, og har dermed vendt blikket mot muligheter for ferie i eget land. Hytteprisene har skutt i været som følge av pandemien, og andelen nye hytter som bygges har økt. Og når det bygges er det behov for rørleggertjenester.

Den tradisjonelle hytta uten innlagt strøm og vann er på vikende front. Nordmenn ønsker fasiliteter på hytta som er like bra som det de har hjemme. Mange entreprenører har spesialisert seg på hytter med høy standard, og en av disse er Nye Hytter AS.

På oppdrag fra Nye Hytter jobber Elverum Rørservice for tiden på et nybygg i Hurdal. Tomta ligger flott til i naturskjønne omgivelser, med fin utsikt til sjøen. Det er naturlig nok ikke så mye «hytte» å vise til mens vi foreløpig jobber med det grunnleggende, men vi har fått låne 3D/perspektivtegninger fra entreprenøren (innfelt i bildet nedenfor) som viser hvordan det ferdige bygget skal se ut.

Skal du bygge hytte? Kontakt oss gjerne for en prat og vurdering av ditt prosjekt!

Ny hytte under oppføring – flott beliggende ved sjøen i Hurdal
Mange hytte-oppdrag under koronaen