Bytte armatur/termostat i dusjkabinett?

Har armaturet i ditt dusjkabinett blitt tungt å betjene, eller har det kanskje gått lekk og står og drypper? Armaturer i dusjkabinett er meget utsatt for bruksslitasje, og i en familiehusstand er det ofte i bruk flere ganger i døgnet.

I dusjkabinetter med innebygd armatur og temperaturstyring trengs det spesialdeler for å fikse problemet.

Stadig veksling mellom varmt og kaldt er en belastning for pakninger og koblinger over tid, og når funksjonen ikke lenger er som den skal være er det på tide å bytte. Det er ikke kostnadseffektivt å forsøke å skru det fra hverandre for å bytte enkeltpakninger og komponenter. Dette vil ta mer tid, og bli dyrere for deg som kunde enn å bytte det hele først som sist.

Mange moderne dusjkabinett har spesielle innebyggede armaturer/termostater, og disse kan ikke byttes med hva som helst. Disse må byttes med deler som passer akkurat til ditt kabinett. Vi hos Elverum Rørservice kan skaffe armaturer til alle kjente merker, og vi utfører jobben raskt og effektivt.

Har du et dusjkabinett hvor varmejusteringen på vannet sitter bom fast, eller kanskje dusjen står og drypper? Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg med å få det fikset!

Bytte armatur/termostat i dusjkabinett?