– Veldig fornøyde med Elverum Rørservice!

Fornøyde kunder: Ekteparet Ola Neby og Kirsten Abild Neby

Ekteparet Ola Neby og Kirsten Abild Neby fra Osen har det siste halvåret gjennomført en stor renovering og oppgradering av sin bolig, og vi i Elverum Rørservice har hatt alt av rørleggerarbeid i den forbindelse.

50 kvadratmeter tilbygg

– Huset er fra slutten av 70-tallet, og vi begynte å tenke på løsninger og oppgradering i fjor høst, forteller Ola. Prosjektet vokste litt underveis i tankeprosessen, og vi endte opp med en løsning hvor vi bygde på huset med 50 kvadratmeter.

Grunnarbeidet og støping av såle for tilbygget ble gjort i april/mai i år, og deretter har det gått slag i slag. I det nye tilbygget er det blant annet prioritert plass til et stort bad – noe man ikke var bortskjemt med i eneboliger fra 70-tallet.

– Og skal man først gjøre en slik større oppgradering så er det like greit å gjøre det skikkelig, sier Ola. Det endte med at vi rev alt av opprinnelig elektrisk og rørarbeid, slik at vi kunne begynne fra start og få alle løsninger opp til moderne 2021-standard. Etter totalrenoveringen er også huset mer i retning av å ha livsløpsstandard, med lave dørterskler og brede dører. Man blir jo ikke yngre med årene.

Avsjekk underveis

– Vi har hatt god nytte av å kunne rådføre oss med Elverum Rørservice underveis, etter hvert som planene har tatt form. Når man får en idé så er det greit å kunne avsjekke med fagfolk om det man har tenkt er fornuftig, flirer Ola.

Nytt og stort bad – med løsninger levert av Elverum Rørservice

Prosjektet har gått over mange måneder, og Ola har brukt tiden godt til å finne løsninger og ikke minst også gode tilbud på innredninger og utstyr. Vi i Elverum Rørservice har alltid vært fleksible og villige til å installere komponenter vi ikke har levert selv, så lenge det som skal monteres fyller de kvalitetskrav og standarder som foreligger.

– Det nye badet med alt tilhørende utstyr er i sin helhet levert av Elverum Rørservice, og det har blitt meget bra, sier Ola.

Velger helst lokalt

Ekteparet i Osen syns det er viktig å bruke lokale leverandører. Nå er ikke veien så lang fra Hernes til Osen, så det må man kunne si er «innafor».

– Jeg kjenner jo til flere av folka som jobber hos Elverum Rørservice fra tidligere, og syns det er en ekstra trygghet i å vite at det er pliktoppfyllende og solide mennesker man har med å gjøre. Og det håndverksmessige er det ikke noe å utsette på. For meg fremstår det fagmessige arbeidet som helt perfekt, presiserer Ola.

Det er rørlegger Cato Bakke hos oss som har hatt hovedansvaret for leveransen i eneboligen i Osen, og han får altså de beste skussmål.

– Vi er veldig fornøyde med jobben Elverum Rørservice har gjort, og har ingen betenkeligheter med å anbefale dem til andre, konkluderer Ola og Kirsten.

 

 

– Veldig fornøyde med Elverum Rørservice!