Lærling siden august 2023

Magnus Nesmoen Monné har vært  lærling hos oss siden august forrige år. Han bor i Elverum, og ble tilbudt lærlingplass hos oss etter at han hadde vært med litt som ekstrahjelp en periode.

Magnus Nesmoen Monné – lærling siden august 2023

– Jeg har et halvt års fartstid nå, og begynner å komme i siget, smiler Magnus. Jeg har blitt tatt godt i mot, og trives i jobben. Jeg lærer noe nytt hver dag, og ingen dager er like

Før vernepliktstjenesten tok Magnus yrkesrettet utdanning på videregående. Bygg og anlegg som tømrer. Kunnskapen derfra er nyttig å ha med seg inn i fagutdanningen som rørlegger. Men siden har ikke har spesialisering i retning rørleggerfaget fra skole går han unn under ordningen som «voksen lærling» – noe som innebærer litt lenger læretid.

– Jeg er ferdig som lærling om tre års tid, og så blir det etter hvert fagbrev og forhåpentlig vis fast ansettelse.

Av oppgaver Magnus trives spesielt godt med trekker han frem arbeid med våtrom og baderomsløsninger.

– Det er morsomt og givende å se at brikkene faller på plass, og så blir det så fint når det er ferdig, sier han. Jeg føler meg spesielt heldig som har så mange flinke fagfolk rundt meg som jeg kan lære av.

Vi i Elverum Rørservice øsker Magnus Nesmoen Monné velkommen på laget, og håper han vil trives godt hos oss i årene som kommer!

Lærling siden august 2023