Miljøvennlig leveranse i miljøvennlig enebolig

Det bygges for tiden mange nye eneboliger i Bydel Ydalir – Elverums nye miljøvennlige bydel. Første uka i mai ferdigstilte vi vår leveranse i ett av de nye husene. Som seg hør og bør et passivhus, som passer godt med bydelens klimaprofil.

Totalpakke

Vi har hatt jobben med innvendig vann, avløp og sanitær fra A til Å i samarbeid med hovedentreprenør Bygg-Team AS i Elverum.

Elverum Rørservice AS er nylig sertifisert som Miljøfyrtårn, og derfor syns vi det er stas å være leverandør for prosjekter som har et ekstra miljøfokus. Det er isolert sett ingen spesielle hensyn å ta med tanke på vann og avløp for passivhus, men i og med vår sertifisering kan oppdragsgiver være trygg på at vi utfører vår del av jobben på en miljøvennlig måte.

Rørlegger Cato Bakke har hatt hovedansvaret for å ferdigstille leveransen til nybygget i Ydalir

Nybygget i Ydalir har to bad. Vi har installert alt som kreves for et nytt og moderne hus, med smarte og elegante løsninger for kjøkken, vaskerom og baderomsløsninger. Vår rørlegger Cato Bakke har hatt hovedansvaret for ferdigstilling og finish på jobben.

Godt planlagt

– Alt har gått knirkefritt, forteller Cato. Prosjektet har vært godt planlagt og koordinert av Bygg-Team i Elverum hele veien, med oppdaterte fremdriftsplaner og klare instrukser. Og riktig så fint hadde det også blitt da vi ryddet oss ut fredag 7. mai.

Se bilder fra nybygget nederst i saken.

I løpet av tiden det tar å bygge en ny enebolig er det et hundretalls avtaler og detaljer som skal klaffe. Ikke minst planleggingen med entreprenør og andre leverandører. Vi i Elverum Rørservice er takknemlige for oppdraget med totalleveranse for nybygget, og vi er stolte av den jobben vi har gjort.

Vi håper og ønsker at vi skal bli foretrukket som leverandør for mange eneboliger i fremtiden, i og med at vår miljøsertifisering nå er på plass.

Hva innebærer det å være Miljøfyrtårn? Les mer her

Lurer du på hva som definerer et «passivhus»? Les mer her

Bilder fra huset i Ydalir:

Miljøvennlig leveranse i miljøvennlig enebolig