Vegard og Vegard – Autoriserte rørsveisere

Siden sist vi oppdaterte «lagbildet» på vår webside har det tilkommet to nye ansikter hos oss. Vegard Sveen og Vegard Bekkelund er autoriserte rørsveisere, noe som er påkrevd for flere typer spesialoppdrag.

Vegard Sveen (t.v) og Vegard Bekkelund er autoriserte rørsveisere. Deres spesialkompetanse er viktig i mange typer oppdrag.

Vegard Sveen har vært hos oss tidligere, men har de siste par årene jobbet hos en annen arbeidsgiver. Han fant likevel ut at han satte mer pris på å jobbe lokalt med den type oppdrag Elverum Rørservice har, og dermed kom han tilbake som ansatt hos oss i august i år. Sveen er faglært rørlegger i tillegg til at han er sertifisert rørsveiser. Han har med andre ord bred og solid kompetanse, som er til god nytte for oss når vi skal levere til våre oppdragsgivere.

Vegard Bekkelund har spesialkompetanse innen rørsveising, og han har lang erfaring fra å ha jobbet for en sveisebedrift i Elverum. Hos hans forrige arbeidsgiver var det mange og lange jobbreiser, og han ønsket seg i likhet med Sveen å jobbe mer lokalt. Etter å ha vært i dialog med oss i Elverum Rørservice over en tid fant vi ut at hans spisskompetanse var et godt bidrag til å styrke vår leveringsevne. Dermed ble vi enige om ansettelse, og Bekkelund har vært hos oss siden juni i år.

Hos Elverum Rørservice er vi glade og stolte over å ha Vegard og Vegard på laget, som nå teller sju mann.

Ellers i disse førjulstider vil vi ønske alle våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

Vegard og Vegard – Autoriserte rørsveisere